Façade | Fase 05

Deurne
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Tussen het centrum van de kern van Deurne en de woonwijk St. Jozefparochie ten zuiden van het spoor is – in vele opzichten - een heel bijzonder plan gerealiseerd: Façade Deurne. Een nieuwbouwwijk met goede leef- en werkomgeving en volop groen. Façade heeft een perfecte ligging nabij het station en het gezellige centrum. De gemeente Deurne is uitstekend bereikbaar door de aansluiting op de A67/A73 en de aanwezigheid van een intercitystation, waarmee je al binnen 20 minuten in Eindhoven bent. Liever met de auto? Dan ben je 10 minuutjes meer kwijt.

Nieuwbouw koopwoningen om je thuis te voelen Huizen om thuis te komen en je thuis te voelen. Van buiten uniek, maar ook vanbinnen bijzonder.

Inmiddels zijn er circa 125 woningen gerealiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Façade | Fase 05
Start verkoop
2020 (3e kwartaal)
Koopwoningen
25
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deurne.

Aanmelden