De Groene Heerlijkheid

Deurne - Deurne
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Op het bedrijventerrein waar nu de Praxis en Welkoop gevestigd zijn verrijst een nieuwe buurt: De Groene Heerlijkheid. In deze nieuwe buurt komt het beste van Deurne samen. Je krijgt het gevoel van de dorpse verbondenheid met je buren waarmee je het groene hart van de buurt deelt.
Kortom in De Groene Heerlijkheid woon je heerlijk met elkaar samen in het groen.

De Groene Heerlijkheid
De gebiedsvisie is uitgedacht op het bedrijventerrein tegen het spoor, waar nu Praxis en Welkoop gevestigd zijn (in de volksmond ‘het Boerenbondterrein’). Het woningaanbod in de huidige plannen bestaat uit in totaal circa driehonderdvijfentwintig koop- en huurwoningen. Het betreft verschillende typen huizen met twee of drie woonlagen en aan de spoorzijde en stationsstraat zullen er appartementen komen. De nieuwe woonlocatie krijgt een dorpse sfeer en gemoedelijkheid passend bij het huidige karakter van Deurne.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Groene Heerlijkheid
Start verkoop
2024 (4e kwartaal)
Start verhuur
2024 (4e kwartaal)
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deurne.

Aanmelden