Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Akker, Bos & Heide

Deurne - Deurne
Toekomstig aanbod

Over dit project

AAN HET KROMVELD IN DEURNE KOMEN DRIE RIANTE BOUWKAVELS BESCHIKBAAR. DE KAVELS HEBBEN ALS NAAM AKKER, BOS & HEIDE GEKREGEN.

Deze namen verwijzen naar de historie van de grond. Het heidegebied waar het plangebied onderdeel vanuit maakte was in den beginne namelijk een reliëfrijk stuifzandgebied. Om hier akkergrond van te kunnen maken, werd er bos aangeplant.

Anno nu, verschillende bestemmingen later, biedt deze bijzondere plek ruimte aan een drietal bouwkavels, met een oppervlakte van respectievelijk 503 m2, 453 m2 en 450 m2. HIER BOUW JE JE EIGEN ROYALE, LUXE & COMFORTABELE VILLA. Onze architect heeft binnen de kaders van het bestemmingsplan alvast een ontwerp gemaakt dat we graag met je delen. Het ontwerp, dat vergunningsgereed is, betreft een vrijstaande villa met een compleet woonprogramma op de begane grond én een volledig ingedeelde verdieping.

Interesse?
Wil je op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je dan in.
Ga naar de projectwebsite https://www.akkerbosenheide.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Akker, Bos & Heide
Type woningen
Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deurne.

Aanmelden