Tasveld Deurne

Deurne - Deurne
Actueel aanbod

vanaf € 298.000,-

Over dit project

Op misschien wel één van de laatste centrale plekken in Deurne wordt er direct aan het spoor een prachtig woonproject ontwikkelt. Een project waarbinnen een kleinschalige woonwijk wordt gecreëerd met grondgebonden woningen in de vorm van prachtige tweekappers, mooi vormgegeven tussen- en hoekwoningen, als ook - als we de hoogte ingaan - heerlijke appartementen.

De ligging is uniek te noemen, want Spoorzone Veste fase 1 staat eigenlijk hartje centrum op steenworp afstand van Station Deurne. En net zo snel als je naar het hart van Deurne wandelt of de trein naar Helmond of Eindhoven neemt, zorgen de verschillende uitvalswegen ervoor dat je met de auto in no-time in steden als Venlo, Dusseldorf, Helmond of Eindhoven komt. Zonder daar de omliggende dorpen te kort mee te willen doen.

In totaal worden er binnen Spoorzone-Veste fase 1 21 grondgebonden woningen gebouwd, waaronder 12 tweekappers, 4 hoekwoningen en 5 rijwoningen. Ook bestaat deze fase uit een appartementencomplex met 9 appartementen. Ieder met een unieke signatuur, vorm en inhoud. Waarbij je dus ook echt iets te kiezen hebt. Van halfvrijstaand tot hoek- of tussenwoning, of een heerlijk appartement met uitzicht over Deurne op de tweede of derde verdieping. Welke keuze je ook maakt, alle woningen worden gekenmerkt door een hoog afwerkingsniveau en een uiterst laag energieverbruik. Conform het bouwbesluit bouwen we gasloos en zijn alle technische installaties erop gericht om de woningen bijna energie neutraal te maken. Wat in deze tijden misschien wel één van de belangrijkste reden zou kunnen zijn om Spoorzone Veste te omarmen.

Vragen?
Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken voor één van de beschikbare woningen of appartementen, dan kun je contact met ons opnemen via 040 269 2530 of mail naar nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tasveld Deurne
Prijs vanaf
€ 298.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Deurne.

Aanmelden